top of page

Top 3 Greșeli Facebook Ads - Formulare

Poate ai încercat chiar tu să generezi clienți pentru afacerea ta prin formulare facebook și nu ai avut succes, sau poate ai un prieten sau o cunoștință care a încercat și ți-a spus că nu sunt bune de nimic!🚫


Ei bine, noi investim în campanii optimizate pe completarea acestor formulare aproximativ 15.000 de euro LUNAR (în iulie 2022) pentru clienții noștri și îți putem spune 100% că ele funcționează!


De fapt...

Pentru majoritatea antreprenorilor, formularele sau "instant forms", cum sunt ele numite în platformă sunt una dintre 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗲 metode de a strânge leaduri!

𝗖𝘂𝗺 𝗮𝘀̦𝗮?

Accesând "instant forms" prin intermediul reclamei, userul nu pleacă de pe platformă și astfel îi putem urmări cu acuratețe absolută și să știm:

  • care dintre ei au deschis formularul

  • care dintre ei au completat formularul

  • care dintre ei nu au completat formularul

O astfel de monitorizare ne permite să segmentăm ulterior audiențele și să creăm campanii de remarketing relevante!


Formularele au într-adevăr o reputație proastă, pentru că de multe ori sunt folosite... prost.


𝗖𝗮𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗳𝗿𝗲𝗰𝘃𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗹𝗶?


Greșeala "𝐒𝐚̆ 𝐯𝐢𝐧𝐚̆ 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐮𝐦𝐞𝐚!"

Facebook Ads - Greșeala 1

Nu filtrăm potențialii clienți cu nici o întrebare adițională și ne trezim cu tot soiul de leaduri, unul mai slab și mai necalificat ca celălalt. Este important să avem cel puțin o întrebare "de calificare" în formularul nostru.Greșeala "𝐍𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐧𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞!"

Cumva extrema opusă a primei greșeli este să avem prea multe întrebări în formularul nostru. Acum câteva zile am deschis un formular al unei agenții de marketing (nu dăm nume) și am fost întâmpinat de 𝟮𝟯 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮̆𝗿𝗶! Am ajuns la finalul formularului după 5 minute de apăsat "next", fără să completez propriu zis întrebările. Puneți-vă în locul clienților voștri și fi-ți raționali!

Greșeala "𝗜̂𝗺𝗶 𝗽𝗹𝗮𝗰𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗿𝘂𝗻𝗰 𝗯𝗮𝗻𝗶 𝗽𝗲 𝗳𝗲𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆!"


Este greșeala care pe care noi o considerăm a fi cea mai gravă! Din momentul în care lead-ul ajunge la tine, intri într-o cursă!


Cu cât pierzi mai mult timp până la contactarea acestuia, cu atât scad mai tare șansele ca potențialul client să mai fie interesat de serviciile tale!


Este important să existe 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝘀̦𝗶 𝗱𝗲 𝘃𝗮̂𝗻𝘇𝗮𝗿𝗲 bine puse la punct și să fructifici la maxim fiecare lead!


𝗡𝘂 𝗮𝗶 𝗿𝗲𝘇𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗲 𝗰𝘂 𝗳𝗼𝗿𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲𝗹𝗲?

Intră pe www.sharpdigital.net/contact și dă-ne un semn! 100% există o soluție la problema ta! Trebuie doar să o identificăm împreună! Spor la vânzări!🤘🏻

bottom of page