top of page

Marketing de Performanță
Pentru Optica Ta!

Înțelegem provocările pe care le întâmpini în afacerea ta și avem soluții create special pentru a aduce clienți plătitori în magazinul tău de ochelari!

Marketing Pentru Optici Medicale!

Sharp Digital este o agenție de marketing extrem de pasionată care are un departament întreg dedicat promovării magazinelor de optică!

 

Misiunea noastră este să ajutăm opticile medicale să-și mărească profiturile prin aplicarea sistemului propriu de marketing, conceput pentur magazine.

Pe termen scurt, sistemul este conceput să genereze profituri rapide magazinelor de optică, astfel încât ele să poată genera un cash flow pozitiv și sustenabil cu eforturile de marketing.

 

Pe termen lung, obiectivul este crearea, monitorizarea și fidelizarea unui portofoliu de clienți unici pentru fiecare magazin de optică în parte.

 

Suntem extrem de pasionați de marketing și business development și, indiferent că lucrezi direct cu noi sau achiziționezi și implementezi sistemul de unul singur, vei fi mereu parte din comunitatea noastră!

Creative Sharp Digital (39).png
Ophtalmology Glasses

Obiectivul este crearea, monitorizarea și fidelizarea unui portofoliu de clienți unici pentru fiecare magazin de optică în parte!

Creative Sharp Digital (42).png

Vrei să înveți singur:

Sharp Digital vine în ajutorul tuturor atunci când vine vorba de marketing și business development, atât cu materiale gratuite, cât și cu mini-cursuri plătite.

 

Punem la dispoziție un portofoliu de materiale pe care îl îmbogățim în fiecare lună cu bune practici și strategiile câștigătoare pe care le identificăm în piață.

Creative Sharp Digital (41).png

Lucrezi cu Sharp  Digital:

Sharp Digital este singura agenție care se dedică în totalitate căutării și implementării celor mai de succes strategii de marketing și vânzare pentru magazine de optică.

Vei avea lângă tine o echipă de marketing care se va mări pe măsură ce nevoile tale vor crește și vei beneficia de o colaborare bazat pe rezultate cuantificabile!!

​✅ Tactici Facebook Ads Pentru Optici
✅Tactici Google Ads Pentru Optici
Anatomia Paginii de Generare Clienți
E-mail Marketing Pentru Optici
✅ Mesaje Automatizate WhatsApp
✅ Reactivare Clienți Fideli

​📜 Livrăm Contracte Corporate

👣 Aducem Clienți Plătitori în Magazin

🕶️ Generăm Comenzi de Ochelari

🔬 Facem Campanii de Recrutare

💰 Construim Magazine Online care Vând 👨‍👩‍👦‍👦 Creștem Portofoliul de Clienți

Detalii Sharp
Materiale Solo
Ophtalmology Glasses

Obiectivul este crearea, monitorizarea și fidelizarea unui portofoliu de clienți unici pentru fiecare magazin de optică în parte!

Rezultate de marketing cuantificabile!

Indiferent că te gândești să lucrezi direct cu Sharp Digital sau dacă vei alege să citești materialele noastre educaționale, vrem să știi că monitorizarea rezultatelor este foarte importantă pentru noi!

Acest concept stă la baza tuturor strategiilor și tacticilor pe care le folosim!

La finalul unei perioade de implementare, este imperativ să poți trage o concluzie vizavi de performanțele campaniilor tale,  pentru a știi ce ajustări poți face pentru următoarea perioadă de execuție.

Creative Sharp Digital (44).png
Ophtalmology Glasses

"Monitorizarea rezultatelor stă la baza tuturor strategiilor și tacticilor pe care le folosim!"

Vrei să lucrezi cu Sharp Digital?

Care este Procesul?

Vom reveni către tine în maxim 30 de minute după completarea formularului pentru a prelua câteva detalii și a programa un telefon cu unul din colegii noștri.⏰ ​

 

La telefon, vom discuta despre optica ta și despre obiectivele tale pe termen scurt și pe termen lung. Îți vom explica care sunt strategiile Sharp Digital și cum te vor  ajuta ele să-ți mărești și să-ți fidelizezi portofoliul de clienți.

Dacă îndeplinești toate condițiile de care avem nevoie pentru a-ți genera rezultate profitabil și sustenabil, îți vom trimite contractul de colaborare.

Rezultatele încep să apară la scurt timp după semnare! În medie primul client se programează la mai puțin de 72 de ore  de la semnarea contractului!

Formular
bottom of page